Save the date: OMWB on Tour

• 16 september 2019 09:37 t/m 20 september 2019 15:37
  • locatie: ntb
Direct opslaan in uw agenda

OMWB on Tour

De medewerkers van Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) zetten zich elke dag in voor een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Ben je benieuwd hoe we dat precies doen? Stap dan eens letterlijk in de schoenen van een toezichthouder, handhaver, adviseur, onderzoeker of vergunningverlener en leer het werkveld kennen. Ga met ons mee op pad tijdens OMWB on Tour. We vertellen je graag wat ons drijft om dit werk te doen en welke uitdagingen en dilemma’s we tegenkomen in de praktijk.

Zet 16-20 september 2019 in je agenda

In de week van 16 tot 20 september 2019 organiseren we speciaal voor bestuurders, raads,- en statenleden en contactambtenaren OMWB on Tour. Dit is een week waarin we elke dag een aantal mogelijkheden bieden om met een van onze toezichthouders, vergunningverleners en adviseurs op pad te gaan. Denk daarbij aan een toezichtsbezoek bij een (Brzo-)bedrijf, controles bij afvalverwerkers of asbestsaneringen, uitleg over bodemcontroles of een demonstratie van het ITV-portal. Het exacte programma wordt na de zomer bekend.

Praktische informatie op een rij

Wat: OMWB on Tour
Wanneer: 16 t/m 20 september (het exacte programma volgt)
Voor wie: raads- en statenleden, colleges van B&W en GS, ambtenaren binnen gemeenten en provincie.
Inschrijven: van 27 augustus t/m 7 september via www.omwb.nl/ontour

Aanmelden

Het exacte programma volgt na de zomer. Vanaf dan vind je op deze plek een link om je aan te melden.

• ma
    • di