De heer Maurice Remery

De heer Maurice Remery

Foto van De heer Maurice Remery

Contact informatie

Logo van Gewoon Lokaal!
Fractie: Gewoon Lokaal! Periode: van: 28 maart 2018 tot: Functie: Fractievoorzitter
Logo van Presidium
Orgaan: Presidium Periode: van: 28 maart 2018 tot: Functie: Lid

Na de eerste 2 levenjaren te hebben doorgebracht in Sint Oedenrode, zijn wij verhuisd naar Nieuw Vossemeer waar ik ben  getogen en opgegroeid. In 1989 ben ik verhuisd naar Wageningen voor mijn studie "Microbiologie" aan de Internationale Hogeschool Larenstein en vervolgens naar Den Haag voor de Post HBO studie management aan de TH Rijswijk en HAS Delft. Na mijn dienstplicht in Duitsland ben ik in 1995 teruggekeerd naar Nieuw Vossemeer.

Inmiddels woon ik hier samen met mijn echtgenote Patricia, onze dochter Yara en huispoes Makkie. Spoedig nadat ik 1995 was teruggekeerd te Nieuw Vossemeer heb ik me aangesloten bij de plaatselijke partij "Gemeente Belangen" wat later is opgegaan in de huidige partij Gewoon Lokaal. Eerst als secrataris waarna ik in oktober 2005 ben geinstalleerd als raadslid van de Gemeente Steenbergen. In deze hoedanigheid heb ik zitting in de commissie Ruimte & Economie.

Hiernaast ben ik ook actief: als penningmeester / adviseur voor de Steenbergse huurvereniging SRW, algemeen bestuurslid van de heemkundekring "Ambachtsheerlijkheid", voorzitter "Kruisvereniging Nieuw Vossemeer". Kwa dagelijks werk ben ik op dit moment even zonder werk en volop bezig met het opzetten van een eigen bedrijf. 

Als u vragen hebt of hulp nodig heeft kunt u altijd contact met mij opnemen. Samen komen we zodoende wellicht wel tot een oplossing. Voor contactgegevens zie verder deze website.

Groet & met name veel plezier toegewenst. 

Maurice Remery

Voorstraat 40

4681 AE Nieuw Vossemeer

 

Mobiel nr: 06-30825705