Ed Hobo

Ed Hobo

Foto van Ed Hobo

Contact informatie

E-mailadres:
ed@hobotools.com
Logo van Volkspartij
Fractie: Volkspartij Periode: van: 23 mei 2019 tot: Website: www.volkspartijsteenbergen.nl Functie: Burgerraadslid

Ik ben geboren in 1959 in Rotterdam, maar heb mijn jeugd doorgebracht in Vierpolders, een klein dorp nabij Brielle. Deze ervaring, als kind opgroeien in een dorp van 800 inwoners, heeft ertoe geleid, dat ik het behouden van de eigen identiteit en het koesteren van de eigenheid van de kernen in de gemeente Steenbergen goed begrijp en erg belangrijk vind. Deel uitmaken van een groter geheel geeft kracht, maar je eigen identiteit geeft saamhorigheid en leefplezier.

Na mijn studie aan de HTS (Hogeschool Rotterdam) heb ik ook een kop-jaar bedrijfskunde positief afgerond, marketing- en managementcursussen gedaan en leer ik nog dagelijks bij. Ik doe graag zoveel mogelijk zelf. Niet alleen het bouwen van mijn huis, maar ook onderhoud aan mijn motor en auto en het maken van websites.

Na jaren verantwoordelijk te zijn geweest bij een groot Japans bedrijf voor de Europese markt en de halve wereld over gereisd ben, ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer met een technische groothandel.

In 1997 heb ik me in Steenbergen gevestigd, waar ik met veel plezier woon op de Reinierpolder 2. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen (geboren ’96, ’98 en ’13).

Mijn hobbies zijn sporten, motorrijden en klussen. Op de achtergrond ben ik lange tijd actief geweest in een schaduwfractie en heb ik diverse bestuursfuncties gehad. En niet te vergeten, bak ik samen met mijn vrouw nog wel eens een taart, wat in 2017 resulteerde dat ik bij “Heel Steenbergen bakt” de winnende taart had !

In 2016 heb ik mij aangesloten bij de Volkspartij. 

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  Woensdag 12 mei is er een oordeelsvormende vergadering in Steenbergen. Ik zal weer tijd besteden aan het GVVP. Kij… twitter.com/i/web/status/1…

  09-05-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  RT @EelcoHoecke: Wanneer Omtzigt dit daadwerkelijk doet verandert het politieke landschap in Nederland compleet! Fingers crossed!

  09-05-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  @EelcoHoecke Daarom kijk ik niet meer. WNL is het voorbeeld om Nederland zo snel mogelijk kapot te maken.

  02-05-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  RT @thierrybaudet: ‘Wij zijn in de clausules gedoken voor de vaccincontracten en ons dood geschrokken’ trouw.nl/a-b59be089

  07-03-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  deaandeelhouder.nl/nieuws/2021/02…

  12-02-2021

Meer tweets van Ed Hobo