Ed Hobo

Ed Hobo

Foto van Ed Hobo

Contact informatie

E-mailadres:
ed@hobotools.com
Logo van Volkspartij
Fractie: Volkspartij Periode: van: 23 mei 2019 tot: Website: www.volkspartijsteenbergen.nl Functie: Burgerraadslid

Ik ben geboren in 1959 in Rotterdam, maar heb mijn jeugd doorgebracht in Vierpolders, een klein dorp nabij Brielle. Deze ervaring, als kind opgroeien in een dorp van 800 inwoners, heeft ertoe geleid, dat ik het behouden van de eigen identiteit en het koesteren van de eigenheid van de kernen in de gemeente Steenbergen goed begrijp en erg belangrijk vind. Deel uitmaken van een groter geheel geeft kracht, maar je eigen identiteit geeft saamhorigheid en leefplezier.

Na mijn studie aan de HTS (Hogeschool Rotterdam) heb ik ook een kop-jaar bedrijfskunde positief afgerond, marketing- en managementcursussen gedaan en leer ik nog dagelijks bij. Ik doe graag zoveel mogelijk zelf. Niet alleen het bouwen van mijn huis, maar ook onderhoud aan mijn motor en auto en het maken van websites.

Na jaren verantwoordelijk te zijn geweest bij een groot Japans bedrijf voor de Europese markt en de halve wereld over gereisd ben, ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer met een technische groothandel.

In 1997 heb ik me in Steenbergen gevestigd, waar ik met veel plezier woon op de Reinierpolder 2. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen (geboren ’96, ’98 en ’13).

Mijn hobbies zijn sporten, motorrijden en klussen. Op de achtergrond ben ik lange tijd actief geweest in een schaduwfractie en heb ik diverse bestuursfuncties gehad. En niet te vergeten, bak ik samen met mijn vrouw nog wel eens een taart, wat in 2017 resulteerde dat ik bij “Heel Steenbergen bakt” de winnende taart had !

In 2016 heb ik mij aangesloten bij de Volkspartij. 

Laatste tweets

 • Ed Hobo tweet:

  RT @hugodejonge: Vandaag hoorde ik dat mijn collega @bruno_bruins zou terugtreden. Een moeilijk besluit. Maar gezondheid gaat voor, altijd.…

  19-03-2020

 • Ed Hobo tweet:

  @bruno_bruins Bedankt voor de inzet. De eigen gezondheid is het belangrijkst, anders kun je je niet inzetten voor anderen. Veel sterkte.

  19-03-2020

 • Ed Hobo tweet:

  RT @bruno_bruins:

  https://t.co/C0tvzLMFTs

  19-03-2020

 • Ed Hobo tweet:

  @bruno_bruins Let ook op uzelf. Ga eens 12 uur slapen en probeer de ellende even van je af te zetten. Om anderen te… twitter.com/i/web/status/1…

  18-03-2020

 • Ed Hobo tweet:

  RT @EelcoHoecke: Een retourticket is wellicht een beter idee. #migratie #FVD telegraaf.nl/nieuws/9142496…

  11-03-2020

Meer tweets van Ed Hobo