Ed Hobo

Ed Hobo

Foto van Ed Hobo

Contact informatie

E-mailadres:
ed@hobotools.com
Logo van Volkspartij
Fractie: Volkspartij Periode: van: 23 mei 2019 tot: Website: www.volkspartijsteenbergen.nl Functie: Burgerraadslid

Ik ben geboren in 1959 in Rotterdam, maar heb mijn jeugd doorgebracht in Vierpolders, een klein dorp nabij Brielle. Deze ervaring, als kind opgroeien in een dorp van 800 inwoners, heeft ertoe geleid, dat ik het behouden van de eigen identiteit en het koesteren van de eigenheid van de kernen in de gemeente Steenbergen goed begrijp en erg belangrijk vind. Deel uitmaken van een groter geheel geeft kracht, maar je eigen identiteit geeft saamhorigheid en leefplezier.

Na mijn studie aan de HTS (Hogeschool Rotterdam) heb ik ook een kop-jaar bedrijfskunde positief afgerond, marketing- en managementcursussen gedaan en leer ik nog dagelijks bij. Ik doe graag zoveel mogelijk zelf. Niet alleen het bouwen van mijn huis, maar ook onderhoud aan mijn motor en auto en het maken van websites.

Na jaren verantwoordelijk te zijn geweest bij een groot Japans bedrijf voor de Europese markt en de halve wereld over gereisd ben, ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer met een technische groothandel.

In 1997 heb ik me in Steenbergen gevestigd, waar ik met veel plezier woon op de Reinierpolder 2. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen (geboren ’96, ’98 en ’13).

Mijn hobbies zijn sporten, motorrijden en klussen. Op de achtergrond ben ik lange tijd actief geweest in een schaduwfractie en heb ik diverse bestuursfuncties gehad. En niet te vergeten, bak ik samen met mijn vrouw nog wel eens een taart, wat in 2017 resulteerde dat ik bij “Heel Steenbergen bakt” de winnende taart had !

In 2016 heb ik mij aangesloten bij de Volkspartij. 

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  RT @Burt97427272: @EelcoHoecke @AstridleLion4 Nieuwe verkiezingen weg met dat zooitje tuig .

  24-09-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  RT @EdShamrock: @EelcoHoecke

  Afbeelding vanuit Twitter

  24-09-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  RT @EelcoHoecke: Voedsel onbetaalbaar, autorijden onbetaalbaar, verwarmen woning onbetaalbaar... Allemaal dankzij #timmermans , #Fitfor55…

  24-09-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  RT @FleurAgemaPVV: In ons land zijn 81 IC-units. Er liggen 211 coronapatiënten op. Dat is 2 of 3 per unit. Dat onze ziekenhuizen het niet…

  11-09-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  Steenbergen wil geen Afghanen. Ruim 3200 arbeidsmigranten is meer dan genoeg. volkspartijsteenbergen.nl/blog/

  11-09-2021

Meer tweets van Ed Hobo