Ed Hobo

Ed Hobo

Foto van Ed Hobo

Contact informatie

E-mailadres:
ed@hobotools.com
Logo van Volkspartij
Fractie: Volkspartij Periode: van: 23 mei 2019 tot: Website: www.volkspartijsteenbergen.nl Functie: Burgerraadslid

Ik ben geboren in 1959 in Rotterdam, maar heb mijn jeugd doorgebracht in Vierpolders, een klein dorp nabij Brielle. Deze ervaring, als kind opgroeien in een dorp van 800 inwoners, heeft ertoe geleid, dat ik het behouden van de eigen identiteit en het koesteren van de eigenheid van de kernen in de gemeente Steenbergen goed begrijp en erg belangrijk vind. Deel uitmaken van een groter geheel geeft kracht, maar je eigen identiteit geeft saamhorigheid en leefplezier.

Na mijn studie aan de HTS (Hogeschool Rotterdam) heb ik ook een kop-jaar bedrijfskunde positief afgerond, marketing- en managementcursussen gedaan en leer ik nog dagelijks bij. Ik doe graag zoveel mogelijk zelf. Niet alleen het bouwen van mijn huis, maar ook onderhoud aan mijn motor en auto en het maken van websites.

Na jaren verantwoordelijk te zijn geweest bij een groot Japans bedrijf voor de Europese markt en de halve wereld over gereisd ben, ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer met een technische groothandel.

In 1997 heb ik me in Steenbergen gevestigd, waar ik met veel plezier woon op de Reinierpolder 2. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen (geboren ’96, ’98 en ’13).

Mijn hobbies zijn sporten, motorrijden en klussen. Op de achtergrond ben ik lange tijd actief geweest in een schaduwfractie en heb ik diverse bestuursfuncties gehad. En niet te vergeten, bak ik samen met mijn vrouw nog wel eens een taart, wat in 2017 resulteerde dat ik bij “Heel Steenbergen bakt” de winnende taart had !

In 2016 heb ik mij aangesloten bij de Volkspartij. 

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  @Bos_M 1 van onze leden van de Volkspartij is een petitie gestart betreft de Haringvlietbrug. Ook Zeeland is de… twitter.com/i/web/status/1…

  03-08-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  @op1npo dit is een goed onderwerp voor jullie. Binnen 24 uur is de petitie al meer dan 7000 keer getekend. De pub… twitter.com/i/web/status/1…

  03-08-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  @ADnl @telegraaf @volkskrant @trouw Zouden jullie dit ook digitaal kunnen verspreiden aub. Bedankt.

  02-08-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  Teken de petitie tegen gedeeltelijke afsluiting van de Haringvlietbrug. haringvlietbrug.petities.nl

  02-08-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  Dit wordt biodivers maaibeleid genoemd. Meer ruimte voor onkruid dan voor fietsers. Idioot gewoon.

  Afbeelding vanuit Twitter

  25-07-2021

Meer tweets van Ed Hobo