Ed Hobo

Ed Hobo

Foto van Ed Hobo

Contact informatie

E-mailadres:
ed@hobotools.com
Logo van Volkspartij
Fractie: Volkspartij Periode: van: 23 mei 2019 tot: Website: www.volkspartijsteenbergen.nl Functie: Burgerraadslid

Ik ben geboren in 1959 in Rotterdam, maar heb mijn jeugd doorgebracht in Vierpolders, een klein dorp nabij Brielle. Deze ervaring, als kind opgroeien in een dorp van 800 inwoners, heeft ertoe geleid, dat ik het behouden van de eigen identiteit en het koesteren van de eigenheid van de kernen in de gemeente Steenbergen goed begrijp en erg belangrijk vind. Deel uitmaken van een groter geheel geeft kracht, maar je eigen identiteit geeft saamhorigheid en leefplezier.

Na mijn studie aan de HTS (Hogeschool Rotterdam) heb ik ook een kop-jaar bedrijfskunde positief afgerond, marketing- en managementcursussen gedaan en leer ik nog dagelijks bij. Ik doe graag zoveel mogelijk zelf. Niet alleen het bouwen van mijn huis, maar ook onderhoud aan mijn motor en auto en het maken van websites.

Na jaren verantwoordelijk te zijn geweest bij een groot Japans bedrijf voor de Europese markt en de halve wereld over gereisd ben, ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer met een technische groothandel.

In 1997 heb ik me in Steenbergen gevestigd, waar ik met veel plezier woon op de Reinierpolder 2. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen (geboren ’96, ’98 en ’13).

Mijn hobbies zijn sporten, motorrijden en klussen. Op de achtergrond ben ik lange tijd actief geweest in een schaduwfractie en heb ik diverse bestuursfuncties gehad. En niet te vergeten, bak ik samen met mijn vrouw nog wel eens een taart, wat in 2017 resulteerde dat ik bij “Heel Steenbergen bakt” de winnende taart had !

In 2016 heb ik mij aangesloten bij de Volkspartij. 

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  RT @veen_els: 24 jaar lang heb ik als arts mensen zonder onderscheid behandeld. Mensen die rookten, een hoge BMI hadden, te veel dronken, v…

  10-11-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  Een goed interview met een intensivist: er is niets gedaan om de zorg op te schalen.

  Afbeelding vanuit Twitter

  10-11-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  @FleurAgemaPVV

  Afbeelding vanuit Twitter

  05-11-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  RT @hansvantelling: Voor de geïnteresseerden, de link naar het artikel in The Lancet. thelancet.com/lancet/article…

  29-10-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Ed Hobo

  RT @hansvantelling: Nu wisten wij dit al sinds maart. Maar nu weet heel de wereld het. Het staat in The Lancet. Een van de gevolgtrekkingen…

  29-10-2021

Meer tweets van Ed Hobo