Janine van Bers

Janine van Bers

Foto van Janine van Bers

Contact informatie

Logo van Volkspartij
Fractie: Volkspartij Periode: van: 25 oktober 2018 tot: Website: www.volkspartijsteenbergen.nl Functie: Burgerraadslid

Ik ben een geboren en getogen Steenbergse en sinds 2019 woon ik weer in het huis waar in ik geboren ben tussen Steenbergen en Kruisland. Ik ben getrouwd en ik heb 4 kinderen waarvan er inmiddels 2 zijn uitgevlogen.

Tijdens het volgen van de cursus raadsorientatie van de gemeente Steenbergen heb ik mij aangesloten bij de Volkspartij. En inmiddels ben ik sinds oktober 2018 burgerraadslid.

Niet alleen mijn eigen kinderen spelen een belangrijke rol in mijn leven ook de kinderen van andere. Jaren had ik een  kinderopvang aan huis, inmiddels ben ik al bijna 7 jaar Nanny bij een mooi gezin in de Heen. 

Gezien mijn achtergrond volg ik dan ook graag de ontwikkelingen van onze jeugd en jong volwassenen in de gemeente Steenbergen, scholing en huisvesting zijn hierbij belangrijke speerpunten, ook vind ik het belangrijk dat er hulp is voor de kinderen die extra ondersteuning nodig hebben bij het opgroeien.

We staan voor grote veranderingen wat betreft energie en milieu die we samen moeten gaan nemen. Duurzaamheid heeft dan ook mijn aandacht, wat kunnen wij samen doen om onze eigen leefomgevening prettiger te maken.

Ook de kleine kernen leefbaar houden en zorgen dat het voor iedere inwoner mooi is om te leven en recreëren in onze gemeente is een opdracht waar ik mij graag voor inzet.