Janine van Bers

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: Janine van Bers

Algemeen

Ik ben een geboren en getogen Steenbergse en sinds 2019 woon ik weer in het huis waar in ik geboren ben tussen Steenbergen en Kruisland. Ik ben getrouwd en ik heb 4 kinderen waarvan er inmiddels 2 zijn uitgevlogen.

Tijdens het volgen van de cursus raadsorientatie van de gemeente Steenbergen heb ik mij aangesloten bij de Volkspartij. En inmiddels ben ik sinds oktober 2018 burgerraadslid.

Niet alleen mijn eigen kinderen spelen een belangrijke rol in mijn leven ook vele lieve kinderen van fijn familie´s uit Steenbergende, ik ben jaren gastouder geweest en nu werk ik al inmiddels ruim 8 jaar als nanny bij een mooi gezin in de Heen. Ook werk ik bij autobedrijf Cuelenaere in de shop.

Gezien mijn achtergrond volg ik dan ook graag de ontwikkelingen van onze jeugd en jong volwassenen in de gemeente Steenbergen, scholing en huisvesting zijn hierbij belangrijke speerpunten, ook vind ik het belangrijk dat er hulp is voor de kinderen die extra ondersteuning nodig hebben bij het opgroeien. Maar ook voor onze ouderen is behoefte aan woningen op maat, vele willen kleiner en gelijksvloers wonen alleen is er geen doorstoom mogelijkheid voor hen. In deze hectische woningmarkt mag er dan ook zeker meer appartementen worden gebouwd voor de oudere in onze gemeente die nu langer thuis dienen te wonen. Daarbij mogen wij onze mantelzorgers ook zeker niet vergeten, mede door hen kunnen vele inwoners thuis blijven wonen.

We staan voor grote veranderingen wat betreft energie en milieu die we samen moeten gaan nemen. Duurzaamheid heeft dan ook mijn aandacht, wat kunnen wij samen doen om onze eigen leefomgevening prettiger te maken.

Ook de kleine kernen leefbaar houden en zorgen dat het voor iedere inwoner mooi is om te leven en recreëren in onze gemeente is een opdracht waar ik mij graag voor inzet.

Nevenfuncties

Nanny en shopmedewerkster bij autobedrijf Cuelenaere

Functie historie

2022

  • 25 okt. 2018 - 30 mrt. 2022 Burgerraadslid, Volkspartij
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens