Janine van Bers

Janine van Bers

Foto van Janine van Bers

Contact informatie

Logo van Volkspartij
Fractie: Volkspartij Periode: van: 25 oktober 2018 tot: Website: www.volkspartijsteenbergen.nl Functie: Burgerraadslid

Ik ben een geboren en getogen Steenbergse en sinds vorig jaar woon ik weer in het huis waar in ik geboren ben tussen Steenbergen en Kruisland. Ik ben getrouwd en ik heb 4 kinderen waarvan er inmiddels 2 zijn uitgevlogen.

Tijdens het volgen van de cursus raadsorientatie van de gemeente Steenbergen heb ik mij aangesloten bij de Volkspartij. En inmiddels ben ik ruim een anderhalf jaar burgerraadslid.

Niet alleen mijn eigen kinderen spelen een belangrijke rol in mijn leven ook de kinderen van andere. Jaren had ik een  kinderopvang aan huis, inmiddels ben ik al bijna 7 jaar Nanny bij een mooi gezin in de Heen. 

Gezien mijn achtergrond volg ik dan ook graag de ontwikkelingen in de gemeente Steenbergen wat betreft de jeugd maar ook de oudere in onze mooie gemeente. We staan voor grote veranderingen wat betreft energie en milieu die we samen moeten gaan nemen. Het zou mooi zijn dat we dit als 1 Steenbergen kunnen verwezenlijken. Ook de kleine kernen leefbaar houden en zorgen dat het voor iedere inwoner mooi is om te leven en recreëren in onze gemeente is de moeite waard om alle schouders eronder te steken.