Actueel

Periode: februari 2023

Jaar geselecteerd: 2023

2023 2022
januari (5) februari (7) maart (6) april (0) mei (0) juni (0) juli (0) augustus (0) september (0) oktober (0) november (0) december (0)

Ken uw Raadslid: Ad Theuns - D66

24 februari 2023

In de Steenbergse Courant portretteert de gemeenteraad tweewekelijks een raadslid, onder de titel 'Ken uw raadslid'. Deze portretten delen wij in dezelfde week ook op deze website en social media kanalen. Op deze manier kunt u de raadsleden beter leren kennen. Vandaag het portret van Ad Theuns, van D66.

Lees meer

Besluitvormende vergadering 2 maart 19:30

23 februari 2023

Donderdag 2 maart staat de volgende besluitvormende vergadering gepland. Tijdens deze vergadering worden besluiten genomen over de agendapunten die tijdens de oordeelvormende vergadering van 6 en 8 februari zijn besproken.

Lees meer

High Tea op Internationale Vrouwendag

17 februari 2023

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Om onze vrouwelijke bestuurders en inwoonsters in het zonnetje te zetten organiseren we een High Tea in de raadzaal van het gemeentehuis. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan want vol=vol!

Lees meer

Ken uw raadslid - Tineke Feskens - VVD

10 februari 2023

In de Steenbergse Courant portretteert de gemeenteraad tweewekelijks een raadslid, onder de titel 'Ken uw raadslid'. Deze portretten delen wij in dezelfde week ook op deze website en social media kanalen. Op deze manier kunt u de raadsleden beter leren kennen. Vandaag het portret van Tineke Feskens, voor de VVD

Lees meer

Beeldvormende vergadering Maatschappelijk Vastgoed

03 februari 2023

Bent u exploitant of gebruiker van een maatschappelijk vastgoedlocatie binnen de gemeente Steenbergen? Dan bent u van harte uitgenodigd om tijdens de beeldvormende vergadering op 15 februari mee te praten over de toekomst van het maatschappelijk vastgoed.

Lees meer

Oordeelvormende vergaderingen 6 en 8 februari 19:30

02 februari 2023

Op 6 en 8 februari staan de oordeelvormende vergaderingen van februari gepland. Tijdens de oordeelvormende vergaderingen vormt de raad een oordeel over de agendapunten waarover op 2 maart een besluit wordt genomen. Op de maandagavond worden onderwerpen besproken binnen het thema Mens en Maatschappij. Op woensdag komen de onderwerpen Ruimte en Economie aan bod.

Lees meer

2022 in cijfers

01 februari 2023

We blikken terug op 2022. Hoeveel schriftelijke vragen stelde de raad aan het college? Hoeveel ingekomen stukken heeft de raad ontvangen? Hoeveel moties en amendementen werden er ingediend? U leest het hier in ons overzicht.

Lees meer