Altijd al willen weten wat een raadslid doet? Meld je dan aan voor gast van de raad!

Gepubliceerd op: 18 oktober 2018 11:15

Gast van de raad is een initiatief van de gemeenteraad om inwoners de kans te geven om een kijkje achter de schermen te nemen en meer te weten te komen over het raadslidmaatschap en hoe besluiten genomen worden in de gemeente.

Gasten van de raad wordt voor de raadsvergadering om 18:00 uur ontvangen door twee raadsleden. Onder het genot van een lekker broodje wordt informatie gegeven over onder andere wat raadsleden doen, hoe je raadslid wordt en hoe het proces loopt van voorstel tot besluit. Om 19:15 uur worden de gasten begeleidt naar de raadzaal waar zij verwelkomd worden door de burgemeester, als voorzitter van de raad. Na de vergadering is er tijd voor een hapje en een drankje om terug te blikken op de vergadering.

Wil je je aanmelden? Dat kan tot uiterlijk 22 oktober. Aanmelden kan bij c.vandipte@gemeente-steenbergen.nl of via 0167-543368.