Beeldvormende vergadering leefbaarheid en kernen en maatschappelijk vastgoed

Gepubliceerd op: 01 september 2020 14:00

Op 15 september organiseert de gemeenteraad van Steenbergen een beeldvormende vergadering om uw mening te horen over de thema's leefbaarheid en kernen en maatschappelijk vastgoed. De avond is bedoeld om aan de hand van stellingen inzichten op te halen en daardoor meer zicht te krijgen op de randvoorwaarden die nodig zijn voor beleid over leefbaarheid & kernen en maatschappelijk vastgoed.

In verband met de coronamaatregelen hebben wij voorzorgsmaatregelen moeten treffen voor de invulling van deze avond. De avond zal verdeeld worden over meerdere groepen. Daardoor zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en is aanmelden vooraf verplicht.

Datum: dinsdag 15 september.
Tijd: aanvang 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Eindtijd circa: 21:00 uur
Locatie: gemeentehuis Steenbergen, Buiten de Veste 1, 4652 GA, Steenbergen

Aanmelden kan per mail naar W.Swaerdens@gemeente-steenbergen.nl tot en met 14 september.