Begrotingsraad 7 november 2019

Gepubliceerd op: 31 oktober 2019 15:00

Op donderdag 7 november neemt de gemeenteraad een besluit over de begroting 2020. In de begroting zijn de plannen en voornemens uit de perspectiefnota vertaald. In de perspectiefnota heeft de gemeenteraad de kaders kunnen stellen van wat willen we gaan doen volgend jaar? En in de begroting gaat de discussie over wat deze plannen mogen kosten.

De vergadering over de begroting begint om 19:30 uur in het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is live te volgen vanaf de publieke tribune, via www.raadsteenbergen.nl en via de SLOS.

Net als bij iedere besluitvormende vergadering is het nu ook mogelijk om gebruik te maken van het spreekrecht. Wilt u gebruik maken van het spreekrecht of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Dan kunt u een e-mail sturen naar L.vanderMeer@gemeente-steenbergen.nlĀ