Besluitvormende vergadering 22 april 2021

Gepubliceerd op: 12 april 2021 16:10

Op 22 april is de volgende besluitvormende vergadering van de gemeenteraad. In deze vergadering neemt de raad besluiten over onderwerpen die in de oordeelvormende vergaderingen van 6 en 7 april zijn besproken. In deze vergadering wordt onder andere besluiten genomen over de doorontwikkeling van Fort Henricus en het Levensbos. Raadsleden kunnen in de besluitvormende vergadering de besluiten wijzigen door hierop amendementen in te dienen of door middel van moties opdrachten geven aan het college.

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. In verband met de avondklok en de coronamaatregelen is er slechts beperkt publiek bij de vergadering aanwezig zijn. Wilt u inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat? Neem dan contact op met de plaatsvervangend griffier, Robert Defilet, R.Defilet@gemeente-steenbergen.nl / 0167-543362.

De vergadering wordt ook live uitgezonden via www.raadsteenbergen.nl of via de SLOS.