Besluitvormende vergadering 28 november 2019

Gepubliceerd op: 21 november 2019 14:20

In een besluitvormende vergadering neemt de gemeenteraad een besluit over voorstellen waarover in de oordeelvormende vergadering begin deze maand is gesproken. De raad neemt besluiten over voorstellen van het college en over voorstellen die raadsleden zelf indienen. Raadsleden hebben het recht om zelf initiatiefvoorstellen in te dienen. De PvdA heeft een initiatiefvoorstel ingediend om de toegang tot voorzieningen in het sociaal domein laagdrempelig over het voetlicht te brengen.

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is live te volgen in de raadzaal, via www.raadsteenbergen.nl of via de SLOS.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het spreekrecht. Het spreekrecht is alleen mogelijk over onderwerpen die op de agenda staan. Wilt u hier meer informatie over, dan kunt u contact opnemen met de griffier via L.vanderMeer@gemeente-steenbergen.nl