Besluitvormende vergadering 31 oktober 2019

Gepubliceerd op: 24 oktober 2019 14:00

Op donderdag 31 oktober is er een besluitvormende vergadering van de gemeenteraad. Zoals de naam al aangeeft, wordt in deze vergadering een besluit genomen over de voorstellen die eerder in de oordeelvormende vergadering zijn besproken.In deze vergadering wordt onder andere een besluit genomen over de Tussenrapportage 2019 en het verlengen van de overeenkomst met de accountant.

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is live te volgen vanaf de publieke tribune, via www.raadsteenbergen.nl en via de SLOS.

Wilt u inspreken? Dat kan. In een besluitvormende vergadering kan alleen ingesproken worden over onderwerpen die op de agenda staan. Wilt u meer informatie of u aanmelden voor het spreekrecht? Dan kunt u hiervoor een e-mail sturen naar de griffier, L.vanderMeer@gemeente-steenbergen.nl