Extra Besluitvormende vergadering 24 februari

Gepubliceerd op: 28 januari 2021 15:55

Sinds de invoering van de coronamaatregelen, bijna een jaar geleden, zijn de vergaderingen van de gemeenteraad van Steenbergen in fysieke vorm doorgegaan. Voor de vergaderingen van de gemeenteraad geldt namelijk een uitzondering op de coronamaatregelen en in het voorjaar is de raadzaal coronaproof ingericht. Vanwege de tijdelijke invoering van de avondklok hebben de fractievoorzitters met elkaar overleg gevoerd hoe en of zij ook met aanscherping van deze maatregel fysiek willen vergaderen. De fractievoorzitters hebben diverse opties met elkaar besproken; namelijk op de vaste datum en tijd doorgaan, de vergadering vervroegen naar de middag of annuleren en verplaatsen. De fractievoorzitters hebben gekozen voor het laatste.

Vanwege het besluit van de fractievoorzitters wordt de besluitvormende vergadering van 28 januari verplaatst naar een extra raadsvergadering op woensdag 24 februari.

De aangescherpte maatregelen duren (vooralsnog) tot en met dinsdag 9 februari. De oordeelvormende vergadering van 8 februari wordt zodoende verplaatst naar donderdag 11 februari.