Ga mee op kernbezoek!

Gepubliceerd op: 30 juli 2019 13:50

Kernbezoeken

Ieder jaar gaat de gemeenteraad op kernbezoek. Verspreid over meerdere zaterdagen worden alle 6 kernen bezocht en wordt er geluisterd naar de wensen, opmerkingen en ideeën van inwoners. Wat gaat er goed in de kernen, wat kan beter, wat verdient meer aandacht en waar zijn inwoners trots op? Wat de raadsleden meekrijgen kunnen ze gebruiken bij hun raadswerk en aandacht vragen van het college. Ook kan de raad inwoners verder op weg helpen met hun initiatieven door tips en suggesties mee te geven over hoe hun plan het beste aangepakt kan worden.

Interactieve route

Dit jaar gaat de gemeenteraad op excursie door de kernen. En de route bepaal jij! De gemeenteraad bezoekt locaties die jij met de raad wilt bespreken. Is er een kruispunt wat aangepakt zou moeten worden, heb je een goed idee voor de inrichting van de openbare ruimte of heb je een plan gerealiseerd? Laat het zien.

Je ideeën kun je sturen naar griffie@gemeente-steenbergen.nl

Halverwege september worden de routes bekend gemaakt.

Op 28 september worden bezocht: Steenbergen en Welberg

12 oktober: Nieuw-Vossemeer en De Heen.

19 oktober: Dinteloord en Kruisland

Blijf de website volgen voor meer informatie.