Ga mee op kernbezoek naar Nieuw-Vossemeer en De Heen!

Gepubliceerd op: 04 oktober 2019 12:40

Op zaterdag 12 oktober gaat de gemeenteraad op kernbezoek in Nieuw-Vossemeer en De Heen.

Het bezoek begint om 9 uur in de Vosseburcht in Nieuw-Vossemeer. Om 09:30 gaat het bezoek echt van start met een openingswoord en een toelichting van de voorzitter van de Vosseburcht.
Vervolgens wordt er stilgestaan bij het initiatief 'rondje om de kreek' en het initiatief om Merijntje Gijzen een upgrade te geven.
Het kernbezoek wordt om 10:50 uur afgesloten.

Het kernbezoek gaat om 11 uur verder in De Stelle op De Heen. Daar wordt aandacht gevraagd voor de verkeersdrukte op de Dorpsstraat en de Heensedijk. Ook wordt er gekeken naar de werkzaamheden aan de haven.

Kijk voor meer informatie over de locaties en de tijden op de bijgevoegde routekaartjes.

De kernbezoeken zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Je kan aansluiten bij de start van ieder bezoek of haak aan op één van de punten op de route. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie: neem contact op griffie@gemeente-steenbergen.nl