Ken uw raadslid - Danker Kouwen - Volkspartij

Gepubliceerd op: 27 oktober 2023 10:10

Waar zet je je deze raadsperiode voor in?
Ik zet me in om het tegengeluid te geven op de huidige coalitie. Ik vind dat deze coalitie niet voldoende naar onze inwoners luistert, niet geeft waar onze inwoners recht op hebben en en dat ze naar mijn mening niet uitvoert wat de mensen in meerderheid willen. De opvang van extra asielzoekers is een voorbeeld. Ik zal dus alles in mijn macht doen om dit tegen te houden. Dat is wat de inwoners van Steenbergen ook verdienen. Zaken die ik aan wil pakken zijn bijvoorbeeld: teveel asielopvang, doorslaan in duurzaamheidskosten, tekort aan betaalbare woningen, problemen van inwoners met de lokale overheid en onz inwoners waar nodig helpen.

Wat kenmerkt jou als raadslid?
Ik ben eerlijk en sta voor iedereen klaar. Ik ben direct en zeg waar het op staat en kan er erg slecht tegen als mensen achterbaks zijn of mensen voor de gek houden. Ik lees me graag goed in om feitelijk mijn punt te kunnen maken. Dit kost me veel tijd, maar ik zou niet anders willen.

Wat is je lievelingsplek in de gemeente Steenbergen?

Mijn achtertuin, dicht bij de haven, tegen een drukke weg aan en toch kunnen genieten van alles wat er woont en leeft.

Wat wil je de lezer nog meegeven?
Als Volkspartij doen wij het voor u. Daarom hebben we u nodig. Wilt u ons helpen groter te worden, bel me dan op, stuur me dan een mailtje of eventueel een postduif.