Maak kennis en doe mee in Nieuw-Vossemeer, De Heen en Dinteloord!

Gepubliceerd op: 03 oktober 2018 13:20

Kernbezoeken

De gemeenteraad vindt het belangrijk om van inwoners te horen wat er goed gaat en wat er beter kan in de gemeente Steenbergen. Door op kernbezoek te gaan wil de gemeenteraad de drempel voor bewoners verlagen om met raadsleden in gesprek te gaan, hun mening te geven en van gedachten te wisselen.

Oproep aan inwoners

Het thema van de kernbezoeken is 'maak kennis en doe mee!'. Op deze dag brengt de gemeenteraad in huidige samenstelling voor de eerste keer een bezoek aan Nieuw-Vossemeer, De Heen en Dinteloord. Een goed moment voor inwoners om kennis te maken met de raadsleden en om met hen in gesprek te gaan en ideeën te delen over wat er goed gaat, beter kan en wat meer aandacht verdient in de kern. Inwoners uit de kernen zijn van harte welkom om aan te sluiten en deel te nemen aan de gesprekken. Iedereen is welkom en aanmelden hoeft niet!

Kernbezoeken in Nieuw-Vossemeer, De Heen en Dinteloord

Het programma van de kernbezoeken is als volgt:

Van 10:00 – 11:30 uur: in 't Wagenhuis, Hoogte 17, Nieuw-Vossemeer

Van 12:30 – 14:00 uur: in De Uitwijk, Dorpsweg 136, De Heen

Van 14:30 – 16:00 uur: in Het Dorpshuis, Westvoorstraat 3, Dinteloord.