Oordeelvormende vergadering 11 januari 2021

Gepubliceerd op: 06 januari 2021 16:25

Op maandag 11 januari is de eerste oordeelvormende vergadering van 2021. In deze vergadering gaat het over onderwerpen die te maken hebben met mens en maatschappij, en waaronder dus ook cultuur en erfgoed.

Zo staat op de agenda voor deze vergadering het voorstel voor de verlichting van beeldbepalende gebouwen. Naar aanleiding van de kernbezoeken in 2018 heeft de gemeenteraad een motie aangenomen om beeldbepalende gebouwen in de kernen aan te lichten en ze daarmee dus ook letterlijk uit te lichten. In de vergadering wordt een voorstel behandeld over op welke wijze dit plaats kan vinden en wat de financiƫle gevolgen hiervan zijn.

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is live te volgen via www.raadsteenbergen.nl of via de SLOS. Het aantal zitplaatsen op de publieke tribune is nog steeds beperkt. Wilt u bij de vergadering aanwezig zijn? U kunt een plaats reserveren door een e-mail te sturen naar griffie@gemeente-steenbergen.nl