Oordeelvormende vergadering 15 januari

Gepubliceerd op: 08 januari 2020 15:20

Op woensdag 15 januari is de eerste oordeelvormende vergadering van 2020. In deze vergadering worden onderwerpen behandeld die te maken hebben met zowel mens en maatschappij als ook met ruimte en economie. Zo staat onder andere op de agenda de beleidsnota arbeidsmigratie.

De nota arbeidsmigratie is al enige tijd in voorbereiding geweest. Na een beeldvormende vergadering, opiniërende raadsbehandeling en een online enquête wordt het beleid nu aangeboden voor besluitvorming. Het doel van het beleid is om de kaders vast te stellen voor het huisvesten van arbeidsmigranten (waar, hoeveel en onder welke voorwaarden).

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is openbaar en is live te volgen vanaf de publieke tribune, via www.raadsteenbergen.nl en via de SLOS. Wilt u inspreken over een agendapunt of een kwestie aankaarten die niet op de agenda staat? Dan kunt u toch tot 12 uur op de dag van de vergadering aanmelden via L.vanderMeer@gemeente-steenbergen.nl