Oordeelvormende vergadering 2 december

Gepubliceerd op: 26 november 2019 10:25

In de oordeelvormende vergadering van 2 december vormt de raad zich een oordeel over onderwerpen die te maken hebben met mens en maatschappij. Dit zijn onderwerpen die te maken hebben met onder andere sport, onderwijs, zorg en welzijn. Zo wordt in deze vergadering gesproken over wijziging op de verordening maatschappelijke ondersteuning en het nieuwe schuldhulpbeleid.

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is live te volgen vanaf de publieke tribune, via www.raadsteenbergen.nl en via de SLOS.

Wilt u gebruik maken van het spreekrecht? Dat kan. Om u aan te melden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffier, L.vanderMeer@gemeente-steenbergen.nl