Oordeelvormende vergadering 2 september

Gepubliceerd op: 27 augustus 2020 16:30

In de oordeelvormende vergadering van 2 september gaat het over onderwerpen die te maken hebben met economie, ruimte en infrastructuur. Maar ook gaat het over monumenten en erfgoed.

De gemeente moet de gemeentelijke riolering gaan aanpassen en de basis op orde brengen. Dat kost veel geld. De vraag is: brengen we alleen de basis op orde of maken we het riool ook meteen klimaatproof? Een lastige keuze, omdat bij deze vraag ook een financiƫle keuze gemaakt moet worden.

Het haalbaarheidsonderzoek naar de toekomstmogelijkheden van de Gummaruskerk is een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van een speciaal hiervoor gevormde stuurgroep, waar de gemeente onderdeel van uit maakt. Op verzoek van drie fracties is het haalbaarheidsonderzoek als bespreekstuk geagendeerd om hierover met het college verder van gedachten te wisselen.

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is live te volgen via de website en via de SLOS. Vanwege corona is het aantal plaatsen op de publieke tribune beperkt en aanmelden hiervoor is verplicht. U kunt zich aanmelden via griffie@gemeente-steenbergen.nl

Wilt u in deze vergadering gebruik maken van het spreekrecht? Aanmelden kan tot 12 uur op de dag van de vergadering. Aanmelden kan bij de griffier, Robert Defilet, R.Defilet@gemeente-steenbergen.nl