Oordeelvormende vergadering 2 september 2019

Gepubliceerd op: 28 augustus 2019 13:15

Op maandag 2 september gaat het politieke seizoen weer van start met de oordeelvormende vergadering over onderwerpen die te maken hebben met mens en maatschappij. Denk hierbij aan zorg, cultuur, onderwijs en sport.

Verordening jeughulp

Voor de organisatie van de jeugdhulp heeft de gemeente een verordening. In deze verordening staat omschreven welke voorzieningen beschikbaar zijn, wat voor soorten hulp verleend kunnen worden en hoe deze zorg betaald wordt. Vanwege de ervaringen met jeugdhulp de afgelopen jaren en de uitspraak van de rechter over het gebruik van het persoonsgebonden budget moet de verordening op bepaalde onderdelen worden aangepast.

Inspreken

In een oordeelvormende vergadering kan ingesproken worden over alle onderwerpen die de raad aangaan. Dat kunnen dus onderwerpen zijn die op de agenda staan of waar u zelf aandacht voor wilt vragen van de raad. Wilt u zich aanmelden of meer informatie neem dan contact op met de griffier, Lenneke van der Meer, L.vanderMeer@gemeente-steenbergen.nl

Vergaderingen van de raad zijn openbaar en vinden plaats om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergaderingen zijn live te volgen vanaf de publieke tribune, via de SLOS of via www.raadsteenbergen.nl.