Oordeelvormende vergadering 31 augustus

Gepubliceerd op: 24 augustus 2020 16:05

De oordeelvormende vergadering van maandag 31 augustus gaat over onderwerpen die te maken hebben met mens en maatschappij. Denk hierbij aan het sociaal domein, sport, cultuur en leefbaarheid.

In de nota aanpak effecten coronavirus gaat het college in op de langere termijneffecten van het coronavirus op de gemeentelijke financiƫn.

Ook wordt er gesproken over het mogelijk verstrekken van een lening aan VV Steenbergen voor het opwaarderen van hun kleedruimtes.

De vergadering is live te volgen via www.raadsteenbergen.nl of via de SLOS. Ook is het mogeljk om de vergadering te volgen in het gemeentehuis. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal zitplaatsen maar beperkt. Wilt u aanwezig zijn? Meld u dan aan via griffie@gemeente-steenbergen.nl

In een oordeelvormende vergadering kunt u gebruik maken van het spreekrecht. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem dan contact op met R.Defilet@gemeente-steenbergen.nl