Oordeelvormende vergadering 4 december

Gepubliceerd op: 28 november 2019 13:55

In de oordeelvormende vergadering van 4 december gaat het over onderwerpen die te maken hebben met ruimte en economie. Zo wordt er in deze vergadering gesproken over de ontwikkelingen rondom de milieustraat en gaat de raad opiniërend in gesprek over de visie ruimte en energie.

Visie ruimte en energie

De gemeenteraad gaat opiniërend in discussie over de visie ruimte en energie. Bij een opiniërende discussie legt het college aan gemeenteraad vraagstukken voor waarover de raad met elkaar en het college in discussie gaat. De opbrengst van de discussie wordt verwerkt in een nieuw voorstel. Begin volgend jaar zal de raad gevraagd worden een besluit te nemen over de visie. 

De vergadering begint om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is live te volgen vanaf de publieke tribune, via www.raadsteenbergen.nl en via de SLOS.

Inspreken in de vergadering kan over onderwerpen die op de agenda staan of waar u aandacht voor wilt vragen van de raad. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u een e-mail sturen naar L.vanderMeer@gemeente-steenbergen.nl