Oordeelvormende vergadering 5 februari

Gepubliceerd op: 04 februari 2020 13:25

In de oordeelvormende vergadering van woensdag 5 februari gaat het over onderwerpen die betrekking hebben op ruimte en economie. Zo wordt er onder andere gesproken over de toekomstvisie 2040, de realisatie van het hotel A4 en de verkeerssituatie bij de Heense Molen.

De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is live te volgen vanaf de publieke tribune, via www.raadsteenbergen.nl of via de SLOS.

In een oordeelvormende vergadering is het mogelijk om gebruik te maken van het spreekrecht. Het spreekrecht is mogelijk over onderwerpen die op de agenda staan of waarover u aandacht wilt vragen van de raadsleden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de griffier, L.vanderMeer@gemeente-steenbergen.nl