Oordeelvormende vergadering 6 mei 2019

Gepubliceerd op: 30 april 2019 15:25

Op maandag 6 mei is de eerstvolgende oordeelvormende vergadering van de gemeenteraad van Steenbergen. In deze vergadering wordt onder andere gesproken over jongerenwerk, de ICT samenwerking en het sportpark aan de Seringenlaan.

In een oordeelvormende vergadering nemen raadsleden nog geen standpunt in over een voorstel, maar hebben ze de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar en het college in discussie te gaan. In de besluitvormende vergadering aan het einde van de maand wordt door de raad een besluit genomen over het voorstel.

De vergadering is openbaar en live te volgen vanaf de publieke tribune. De vergadering is ook rechtstreeks te volgen via www.raadsteenbergen.nl of via de SLOS. Het is ook mogelijk om in te spreken in de vergadering. Dit kan gaan over een onderwerp op de agenda en over alle mogelijke onderwerpen die te maken hebben met de bevoegheden van de gemeenteraad. Wilt u hier meer informatie over. Neem dan contact op via griffie@gemeente-steenbergen.nl