Oordeelvormende vergadering 8 mei 2019

Gepubliceerd op: 02 mei 2019 16:20

In een oordeelvormende vergadering neemt de gemeenteraad nog geen besluiten, maar geven ze een oordeel over de voorstellen van het college. Zo geeft de raad een oordeel of dat een voorstel voldoende is onderbouwd en of dat het college niets is vergeten. In de besluitvormende vergadering wordt over het voorstel een finaal besluit genomen.

Oordeelvormende vergaderingen zijn openbaar. De vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen. De vergadering is live te volgen vanaf de publieke tribune, via www.raadsteenbergen of via de SLOS.

Inspreken kan over onderwerpen die op de agenda staan of over alle mogelijke onderwerpen waar de raad iets van kan vinden. Voor meer informatie of aanmelden kan via griffie@gemeente-steenbergen.nl