Zin in een feestje?! Uitnodiging voor het verkiezingsfestival en de verkiezingen

Gepubliceerd op: 08 maart 2018 11:05

'Zin in een feestje!?!' staat op de envelop met de genoemde inhoud,  die bij ruim 1200 jongeren op de mat is gevallen. De uitnodiging is een moderne versie van de traditionele burgemeestersbrief aan de eerste keer stemmers voor de gemeenteraad. Voor de nieuwe burgemeestersbrief is gekozen voor een eigentijdse aanpak. Niet alleen de burgemeester, maar ook jongeren en inwoners uit alle kernen 'zitten' in het filmpje om niet alleen jongeren, maar ook alle kiezers op te roepen om te gaan stemmen. Want: Heel Steenbergen Stemt!

,,De keuze is aan jou!'' luidt de boodschap van burgemeester Van den Belt aan de eerste keer stemmers, voor wie op zaterdag 17 maart een aantrekkelijk programma plaatsvindt. Politiek en muziek, van louter lokale artiesten, gaan dan hand in hand. De Markt in Steenbergen is van 14.00 uur tot middernacht de plek waar je moet zijn!

Uitgebreide informatie hierover staat in een speciaal ontworpen en handzaam mini-boekje, dat eveneens bij het ticket is bezorgd. Aan de andere kant van het festivaloverzicht, kunnen de jongeren lezen hoe het stemmen op woensdag 21 maart – bij het feest van de democratie – in z'n werk gaat.

Voor meer informatie over Heel Steenbergen Stemt, de 'burgemeestersbrief' en het Verkiezingsfestival:   www.gemeente-steenbergen.nl en www.heelsteenbergenstemt.nl