Pagina afdrukken

Hieronder bevindt zich een afdrukvoorbeeld van de door u gekozen pagina.

Raadsinformatie gemeente Steenbergen

Welkom in het raadsinformatiesysteem van de gemeenteraad van Steenbergen. Hier vindt u het vergaderschema, bijbehorende stukken en verslagen van vergaderingen van de gemeenteraad, raadscommissies en andere bijeenkomsten.  De raads- en commissievergaderingen tot 1 oktober 2013 zijn ook terug te luisteren via het audio-archief. De audioverslagen vanaf 1 oktober 2013 vindt u terug bij de agenda van de vergadering.

Wilt u  op de hoogte zijn van de actuele agenda's en stukken van de raad en/of raadscommissies? Dan kunt u zich  abonneren op e-mail notificaties. U geeft per bestuursorgaan aan of u interesse heeft en u ontvangt via e-mail bericht  wanneer er een relevant stuk wordt geplaatst.  U kunt uw abonnement op ieder moment aanpassen of opzeggen. Aan deze service zijn geen kosten verbonden.

Wilt u uw mening geven in een commissie of raadsvergadering? De mogelijkheid bestaat om in te spreken. Neem hiervoor contact op met de griffier Lenneke van der Meer: griffie@gemeente-steenbergen.nl of per telefoon 140167.