Besluitvormende vergadering 25 januari 19:30

Gepubliceerd op: 23 januari 2024 16:01

Besluitvormende vergadering 25 januari 19:30
Donderdag 25 januari staat de volgende besluitvormende vergadering gepland. Tijdens deze vergadering worden besluiten genomen over de agendapunten die tijdens de oordeelvormende vergadering van 15 en 17 januari zijn besproken.

Inspreken
Alle voorstellen en bijhorende bijlagen zijn te vinden op www.raadsteenbergen.nl. Inwoners of belanghebbenden kunnen inspreken tijdens de vergadering. Gebruik maken van het inspreekrecht kan door voor 12:00 op de dag van de vergadering te mailen naar de griffier: r.defilet@gemeente-steenbergen.nl.

Agenda
De agenda en bijhorende vergaderstukken vindt u hier

Deze vergadering bespreekt de raad de wijziging verordening WMO, het bestemmingsplan uitbreiding de Schapenput en de beeldkwaliteit visie Vitale Vesting.

Tijdens de oordeelvormende vergadering van 17 januari is besloten dat het raadsvoorstel beeldkwaliteit visie Vitale Vesting nog niet rijp was voor besluitvorming. Het voorstel is daarom door het college gewijzigd. Het gewijzigde voorstel wordt aan de vergaderstukken van 25 januari toegevoegd.

Vergadering (terug) kijken
U kunt de vergadering live volgen in onze raadzaal vanaf de publieke tribune. Het is ook mogelijk om de vergadering (terug) te zien via deze website of via de SLOS.