Actueel

Periode: december 2021

Jaar geselecteerd: 2021

2021
januari (0) februari (0) maart (0) april (0) mei (0) juni (0) juli (0) augustus (0) september (1) oktober (1) november (4) december (3)

Ken uw raadslid: Ad Theuns

07 december 2021

In de Steenbergse Bode portretteert de gemeenteraad tweewekelijks één raadslid, onder de titel 'Ken uw raadslid'. De komende weken vindt u hier wekelijks één van deze portretten. Zo kunt u lezen hoe het betreffende raadslid terugkijkt op de afgelopen raadsperiode en of het raadslid zich wederom kandidaat stelt voor de volgende raadsperiode. Vandaag het portret van Ad Theuns, raadslid voor D66.

Lees meer

Ken uw raadslid: Ger de Neve

01 december 2021

In de Steenbergse Bode portretteert de gemeenteraad tweewekelijks één raadslid, onder de titel 'Ken uw raadslid'. De komende weken vindt u hier wekelijks één van deze portretten. Zo kunt u lezen hoe het betreffende raadslid terugkijkt op de afgelopen raadsperiode en of het raadslid zich wederom kandidaat stelt voor de volgende raadsperiode. Vandaag het portret van Ger de Neve, raadslid voor de Volkspartij.

Lees meer

Oordeelvorming december 2021

01 december 2021

Na een maand waarin geen oordeelvormende vergadering plaatsvond in verband met het bespreken van de begroting, is er in december weer een volle agenda. Zo wordt op maandag 6 december onder meer gesproken over de Belastingverordeningen voor 2022, het Beleidskader Inburgering Brabantse Wal en de Regiovisie Jeugdhulp 2022-2025. Op woensdag 8 december wordt de studie naar de Randweg Steenbergen-West besproken. Ook staan die avond het Beleidskader Economische kracht 2022-2025 en de eerste fase van de Transitievisie Warmte op het programma. De oordeelvormende vergaderingen vinden plaats in de raadszaal en starten om 19:30. De vergaderingen worden live uitgezonden via de SLOS en deze website. Ook zijn ze hier op een later tijdstip terug te kijken.

Lees meer